hivatasorzo-haz-logo

Szenvedélybetegek rehabilitációja

2518 Leányvár, Erzsébet utca 127. Telefon: 06 33 523 915.

Szerettem volna nem inni, de …

Szia! István vagyok, alkoholista!

Hosszú út vezetett idáig, míg ezt jószívvel és őszintén kitudtam mondani. 30 év … ennyi alkohol gőzben eltöltött idő kellett ahhoz, hogy beismerjem, tehetetlen vagyok az alkohollal szemben, életem irányíthatatlanná vált (Anonim Alkoholisták Első Lépés).

Az alkohol minden emberi és isteni tulajdonságomtól megfosztott, a mélybe taszított és teljesen uralmában tartott. Szerettem volna nem inni, de nem tudtam. Kértem segítséget és kaptam is. Orvosok, kórházak, gyógyszerek körforgásában éltem, de semmi nem segített. A teljes vereség állapotában jött Isten a segítségemre! Küldött egy társat, aki elhozta nekem az AA üzenetét. A reményt, hogy számomra is van segítség, nem kell belehalnom az alkoholba.

szenvedo-alkoholista-terapia-nelkul-hivatasorzo-haz

Látva állapotomat egyből felajánlotta a leányvári Hivatásőrző Házat, mint terápiás intézményt és én azonnal igent mondtam. Hittem ennek a társamnak, őszinte volt és hiteles! Köszönöm Ottó atya!

2008. szeptember 15-én kezdtem el a terápiát és azóta élem józanodó életemet. Új életet és szabadságot kaptam! Hálás vagyok Istennek, hogy olyan orvosokat, segítőket, társakat kaptam segítségül, ezen számomra szent helyen, ahol jó irányban megváltozott az életem.

Ez a változás nem jöhetett volna létre az AA spirituális programja nélkül, amit a mai napig, minden áldott nap gyakorlok. Nem azért, mert kell, hanem azért, mert akarom és szükségem van rá. Örök hálával gondolok a Hivatásőrző házra, hogy Isten kegyelméből élhetem józanodó életem, immár 14 éve.

István, egy hálás alkoholista.