hivatasorzo-haz-logo

Szenvedélybetegek rehabilitációja

2518 Leányvár, Erzsébet utca 127. Telefon: 06 33 523 915.

Szakmai anyagok

A Ház történetét bemutató oldalunkon olvashat a Guest House nevű amerikai modellről, amelynek mintájára jött létre a leányvári intézmény. A   szenvedélybetegek terápiájáról szóló oldalunkon pedig megismerheti a legfontosabb alapelveket.

Az alábbiakban betekintést adunk abba a szakmai anyag gyűjteménybe, amely a szenvedélybetegek sikeres felépüléséhez nyújt segítséget. Teljes szakmai irodalom közlésére nincs lehetőségünk. Ha elolovassa az itt felsorolt anyagokat, mélyebb áttekintést nyer a nálunk folyó terápia jellegéről, a szakemberek személyes tapasztalatairól. Ezek az írások nem csak a betegek és hozzátartozóik számára hasznosak, hanem a szenvedélybetegség terén bővebb információt szerezni vágyó orvosok, pszichológusok, segítők  számára is.

Nyomtatott szakmai anyagok

Az egyes linkekről elérhető fájlokat .pdf formátumban, fekete-fehér színben és A4 lapméretben tölthetik le. Ha szeretné kinyomtatni valamelyik anyagot, kérjük vegye figyelembe a címek után zárójelben levő adatokat: oldalak szám, kilobájt méret (KB).

A fenti listát igyekszünk folyamatosan bővíteni, így időnként érdemes erre az oldalra visszatérni.

Audiovizuális anyagok

A Hivatásőrző Házban folyó gyógyító munkáról videó felvételek is készültek. Ezeket az alábbi linkeken nézhetik meg: